Och vinnaren är…

Jag! Haha jag vann dagens bingo på jobbet 😃 Att man kan bli så glad över nå så litet. Men tjoade gjorde jag när jag fatta att jag fick bingo, tackar min kära kollega Blerina som uppmärksammade det hela! 

Priset var en stor Marabou chokladkaka, inte det nyttigaste eller bästa för en glutenintolerant. Men en bit tog jag iaf för det är ju så gott och så delade jag med mig till de andra kollegorna. Ett pris för oss alla som kämpar på och bemöter alla kunder med ett leende var dag. 😊

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>