4 dagar kvar

Nu är jag otålig, flytten är supernära nu och det är endast en tredjedel kvar att packa för att sen städa ur lägenheten. Köksbord med stolar är sålda och nu känns det väldigt tomt. Så sängen är där jag spenderar mesta tiden, äter, sover och ser på film där just nu. Det funkar några få dagar i alla fall men hade det vart en längre tid så hade jag blivit tokig på det.

wpid-wp-1469456131283.jpg wpid-wp-1469521958971.jpgHar fortfarande soffan kvar som jag vill bli av med. Skänkes mot hämtning! Annars åker den till tippen på lördag morgon ^^

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>