Skura ugnen

Så himla kul kvällsgöra igår, men nu är ugnen och spisen finputsade.

wpid-wp-1469605827964.jpg

I övrigt blev det inte många knop gjorda igår, det tog ett tag att fixa ugnen så det fick räcka. Njöt utav förra veckans allsång på skansen som var ett specialavsnitt med Orup. Jag blev förvånad av mig själv att jag kunde så pass många låtar utav honom, det var enstaka en eller två låtar jag inte var riktigt hemma på av en timmes framträdande. Men det var ett fantastiskt framträdande utav gubben tycker jag och han är cool ännu. Fortsätta därefter med kvällens livesändning av allsången och sjung så klart med i typ alla låtar även där haha.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>